Utbildning

Vad vill du bli?

På T2 finns möjligheterna. Vi samarbetar med olika utbildningsaktörer och huvudmän och utför utbildningar i våra lokaler - allt ifrån svetsning till automation. Genom T2 Business erbjuder vi också vidareutbildning för yrkesverksamma, i till exempel ledarskap, produktionsekonomi och CAD. Läs mer om de olika utbildningarna nedan, kanske hittar du ditt nästa steg i livet?

YrkesVUX CNC

För dig över 20 år finns möjlighet att utbilda sig till CNC-operatör. Passar dig som vill kombinera programmering, teknik och praktiskt arbete!

YrkesVUX Träindustriproduktion

Nu har du chans att utbilda dig för en karriär inom träbearbetning och industriell träproduktion. En utbildning för dig som vill arbeta praktiskt eller digitalt med trä som material.

YrkesVUX Svets

Utbilda dig till svetsare för arbete inom olika delar av industrin. Passar dig som gillar att arbeta praktiskt och hantverksmässigt.

Gymnasium Industritekniska programmet

Sök ett gymnasieprogram som ger dig alla möjligheter. Industritekniska programmet är för dig som gillar att skapa, lösa problem och jobba praktiskt - eller digitalt. Efter gymnasiet kan du jobba som till exempel maskinoperatör, cnc-programmerare, svetsare, träindustriarbetare, designer, eller plugga vidare på högskola. Framtiden är ditt val! 

Yrkeshögskola

Ansök senast 15 maj! Utbildning till produktionstekniker och processtekniker - för dig som vill ta steget vidare inom industrin. Vi samarbetar med Yrkeshögskolan i Skellefteå och vissa moment i utbildningarna sker genom T2.