Upplev Campus!

Kom och se vad Campus har att erbjuda! Vi bjuder in till en aktivitetsdag på Campus där många av de verksamheter som finns här visar upp sig. Ett urval av vad som händer under dagen (programmet uppdateras löpande):

Idélabbet – familjeworkshop med skapande aktiviteter i olika material och med elektronik kl 12-15.30. Prova på vinylskärare för att göra klistermärken eller gå loss med 3D-pennorna. Vi bjuder de första 100 besökarna på en Jula-must!

T2 College – Öppet hus kl 10-15.30 med aktivitet i maskiner och i lokalerna. Livesvetsning, CNC-fräsning i metall och trä, 3D-printers och laserskärare m.m. Vi bjuder på kaffe!

Luleå Tekniska Universitet – Guidad rundtur kl 13 och kl 14. Passa på att få en titt innanför universitetets väggar och hör om alla spännande utbildningar och projekt som finns här. Först till kvarn, max 15 personer per tillfälle.

SkeMake – Skellefteå Makerspace finns både på Idélabbet och T2 College och berättar om föreningen. Tävla om snyggaste misslyckandet eller bygg en borstrobot!

Idéforum – Skellefteås uppfinnareförening finns på plats i Idélabbet och berättar om hur man kan få hjälp med sina idéer samt anordnar Idétävling för alla barn mellan 0-13 år.

Urkraft – Välkommen in och se Urkrafts mysiga lokaler, få information om verksamheten och träffa några av medarbetarna – vi bjuder på fika!

Estetiska programmet teater bjuder på ett smakprov från sin kommande produktion kl 14.30 i Forumfoajén. Träffa lärare och elever från programmet och passa på att höra hur det är att gå teater på gymnasiet!

Näringslivskontoret – bjuder på tilltugg och dryck i Forumfoajén. Passa på att prata utveckling!

Forsbergs bil – pratar bilar och erbjuder provkörning av Peugeout.

Arctic Game Lab, Goodbye Kansas och Nordsken – kom och kolla in lokalerna för Skellefteås spelutveckling. Prova på VR och spel!

Shimbukan – Titta in på Skellefteå Budokan och prova på Kendo mellan kl 13-15. Ingång från älvsidan av campushallen.

Studentföreningen –  Träffa studenter och hör hur det är att plugga i Skellefteå!

Nordsken med X-wing fighters – i Forumfoajén kan du prova spela brädspel i storformat.

Här ligger Campus!