Utbildning i toppklass, utan kostsamma resor eller övernattningar

T2 College är också en unik utbildningssatsning i regionen, där företag får tillgång till högkvalitativa, skräddarsydda utbildningar på hemmaplan. Vi erbjuder kortare kurser och längre utbildningar inom en rad strategiskt viktiga områden som ökar ditt företags kompetens och stärker dess konkurrenskraft. Allt från ledarskapsutbildning på olika nivåer till arbetsmiljö, administration och en bred portfölj av tekniska utbildningar. Genom att tillvarata den spetskompetens som redan finns i bygden och komplettera den med handplockade gästföreläsare och företagsanpassad vidareutbildning på T2 College kan vi erbjuda utbildning i toppklass, utan kostsamma resor eller övernattningar.

Våra kurser

Vi hjälper industriföretag att lösa sina utbildningbehov genom att samordna kurstillfällen, både då det gäller innehåll och plats. Vi kan anordna allt ifrån krav-utbildningar till ledarskap och svåra samtal.

T2 college skära metall
Robotarm klipper band T2 College

Workshops och team building

Behöver ni öva upp ert kreativa tänkande? Eller bara få komma ut och göra något praktiskt  tillsammans? Vi kan sy ihop paket med utbildning, mat och kreativ workshop.

– Ger dig en översikt och styrning över alla kompetenser och behörigheter som finns
inom företaget.

Kompetensvy T2 College

Vi skapar specifika kurser utifrån ert behov

T2 college tillsammans med industriföretagen arbetar för att skapa en hållbar utveckling inom industrin. Vi tror att lösningen för skapa tillväxt är att ta tillvara på den nya tekniken och att morgondagens indutriarbetare finns på orten. 
 
 
T2 College tillhandahåller en gymnasieutbildning, vuxenutbildningar samt kompetenshöjadne utbildningar för företag. För gymnasieelever erbjuds en utbidlning som varvar teori och praktik för att eleverna ska få alla  möjligheter att samla kunskap och skapa kontaktnät som mest troligt leder till arbete efter examen. 

 

 

Maria Marklund säljare T2 College
Maria Marklund
Säljare
 
070 760 17 07