Vi erbjuder vuxenutbildningar

Vi tillhandahåller vuxenutbildning för dig som vill vidareutbilda dig, byta inriktning i livet eller kanske bara vill ha en bra grund att stå på.  Under våren erbjuder vi tillsammans med Astar och Skellefteå Kommun utbildningar i CNC och Svets.

 

Som CNC-operatör är du med i hjärtat av produktionen. Du kvalitetssäkrar produktionsflödet från början tills produkten är färdig. I det ingår allt från att programmera maskiner utifrån ritningar till att planera, övervaka och kontrollera maskinernas arbete. Därför får du lära dig all nödvändig kunskap som att använda rätt utrustning för ändamålet, hur du använder CAD/CAM samt hur du bearbetar material med moderna processer inom industrin.

I de mer praktiska momenten får du styra CNC-maskiner, som används av branschen idag, samtidigt som vårt nära samarbete med näringslivet ger dig chans att skapa rätt kontakter inför framtida jobb. Efter avslutad utbildning har du både de teoretiska och praktiska kunskaperna som krävs för att bli certifierad CNC-operatör.

Start 1 april 2019, sista ansökningsdag 27 januari

För mer information om innehållet och hur du ansöker: www.skelleftea.se/utbildning-cncoperator

Hör av dig så berättar jag mer!

Jannike affärsutvecklare T2 college

Jannike Lindbergh

Verksamhetsledare
070 860 52 28