Möt-framtidens-talanger

Framtidens talanger på Campus

Välkommen att möta din framtid!

Nu är det dags för en mötesplats på Campus Skellefteå med fokus på framtida karriär för gymnasieelever i årskurs 3, universitetsstudenter och vuxenstuderande – oavsett om det gäller jobb eller vidare studier. Kom och möt företag, utbildningsanordnare, studievägledning m.fl. och få en inblick i vilka möjligheter som finns. Luleå tekniska universitet håller information om sina utbildningar, det finns möjlighet att gå runt i utbildningslokalerna, studenter visar upp exjobb och projekt och företag är redo att svara på frågor om livet efter utbildning.

Tid: Fredag 8 november 13:00 – 16:00

Plats: T2 College och LTU, Campus Skellefteå

Sverige och inte minst vår region står inför en rad utmaningar men också stora möjligheter när det handlar om framtida kompetensbehov. Fredagen den 8 november vill olika branscher och företag träffa sina framtida medarbetare och ge dem en inblick i alla de möjligheter som näringslivet ger. De visar upp sin verksamhet på olika sätt och erbjuder utmaningar, tävlingar och andra sätt att interagera med företaget. Här nedan hittar du mer information och karta över utställare. Läs gärna på om företagen innan du kommer, så du kan ställa frågor och få så mycket så möjligt ut av ditt besök!

Missa inte detta gyllene tillfälle att lära känna era framtida arbetsgivare och för dem att lära känna er!


Varmt välkommen!

LTU informerar om sina utbildningar och visar runt på universitetet 

kl 13.00 och 13.30

Plats: Hörsal B231, i samma korridor som mässan

Utställarkartor:

Deltagande företag

1. ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på www.alten.se.

3. Plastex kärnverksamhet är tillverkning och utveckling av profiler, rör och slangar i olika termoplaster.
Ca 65% av omsättningen är kundanpassade produkter där kunderna ”äger” sina produkter. Övriga 35% är egna produkter som Plastex äger produktionsutrustningen till. Exempel på sådana produkter är kabelkanaler, kantskydd, relingslister till båtar, rör/slangar i olika dimensioner och ett speciellt rör som kallas Flexitube.

  • Vi ifrågasätter nuvarande situation och strävar efter ständig utveckling
  • Vi är delaktiga i förändringsarbeten
  • Vi har vetskap om vart vi ska och har en gemensam målbild
  • Vi kompetensutvecklar med interna och externa utbildningar.

Läs mer om oss på www.plastex.se

5. Alimak är en världsledande leverantör av vertikala transportlösningar för industri- och byggsektorn med verksamhet i mer än 90 länder. Alimak grundades 1948 och sysselsätter över 1 200 personer över hela världen. Alimak ingår i Alimak Group som har sitt huvudkontor i Stockholm.

I referenslistan över hissinstallationer vimlar det av kända objekt, till exempel Turning Torso i Malmö, Eiffeltornet i Paris, tunneln mellan Dover Calais, vid Döda havet i Jordanien, vid Amazon-floden i Brasilien och forskningsstationen Halley i Antarktis. Ett av våra pågående projekt är bland annat i Canary Wharf, i centrala London där ett stort antal hissar används under byggandet. Alimaks hissar finns även på de flesta av världens oljeriggar samt på många av containerkranarna i världens alla hamnar.

Vår ställning som världsledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar, kombinerat med ett stort gensvar på företagets nya teknik- och utvecklingssatsningar gör att det finns ett stort intresse för våra produkter och tekniska lösningar.

Inom företaget finns de flesta yrken som normalt finns på ett större verkstadsföretag. Vi rekryterar kontinuerligt medarbetare inom olika personalkategorier. Alimak erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum!

Läs mer om oss på www.alimak.se

7. Drömtrappor är Nordens ledande tillverkare av trätrappor med en modern produktionsanläggning i Norsjö där vi också har vårt huvudkontor. Idag är vi en modern tillverkningsindustri med en mängd olika kompetenser. Vår genuina hantverksskicklighet har under åren kompletterats med den specialkompetens som krävs som exempelvis konstruktionsteknik, projektering, design och projektledning.

Vi har ett stolt ursprung och trygg hemvist i Norsjö som erbjuder en kombination av vacker miljö, trevliga människor och spännande företag.

Norsjö är viktigt för oss. Här har vi funnits sedan 1923. Först som Böle Snickerifabrik, sedan som Trätrappor och nu under namnet Drömtrappor. Det är här vi har vår trygghet. I Norsjö finns ett genuint träkunnande som är svårt att hitta någon annanstans. Det är också en plats som präglas av positiv anda och utveckling. Något som är minst lika viktigt eftersom vi ständigt vill bli bättre när vi tävlar på en internationell spelplan. Det är också därför vi alltid är intresserade av kompetenta, drivna och duktiga personer som vill bli våra nya medarbetare. Oavsett om du vill byta jobb eller precis tagit studenten eller examen vill vi att du ska se oss som en intressant arbetsgivare.

Vi är ett världsledande företag som helt enkelt vill vara bäst på det vi gör. Vi vill ständigt bli bättre, utvecklas och lära oss snabbare än våra konkurrenter.

Läs mer om oss på www.dromtrappor.se

 

9. CGI, som grundades 1976, är en global leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser som levererar med hög kvalitet inom business consulting, systemintegration och outsourcing. Med 73 000 medarbetare på hundratals platser i världen ser vi till att vara nära våra kunder.
CGI riktar sig mot små som stora företag, som en av Sveriges största oberoende IT och system leverantör så kan vi leverera allt från Interaktiva AI-, AR-lösningar till Egenutvecklade mjukvaror eller hårdvarubaserade lösningar utformade efter kundernas behov.

Läs mer om oss på www.cgi.se

11. FeRex är ett komplett verkstadsföretag med kompetens att ta din idé från ritbordet till färdig produkt. Den maskin du kan tänka, den kan vi bygga!

Vår maskinpark innefattar utrustning för laserbearbetning, plåtformning, skärande bearbetning, robotsvetsning och ytbehandling.

Vi är ett företag i ständig utveckling, både avseende personal, kvalitet, miljö och innovation. Det tjänar både vi och våra kunder på. Välkommen till FeRex du med!

Läs mer om oss på www.ferex.se

13. WB Trä är ett specialsnickeri med inriktning på fönster och dörrar. Vi tillverkar specialsnickerier baserade på en kombination av anrik hantverkstradition och modern träteknik. Vi finns i Burträsk, några mil sydväst om Skellefteå. Burträsk är kanske mest känt som Västerbottensostens hemort. Burträsk ligger i en av Sveriges mest expansiva träregioner, med en mycket stark trätradition, ett välutvecklat kunnande inom vidareförädling och konstruktion samt forskning och utbildningar inom träsektorn. WB Trä har 35 anställda och omsätter 50 Mkr.

Det som gör vårt arbete så inspirerande är att inget uppdrag är likt det andra. Visserligen levererar vi en del produkter utifrån vårt egenutvecklade så kallade standardutförande. Men andelen uppdrag som bygger på idéer och önskemål från våra kunder ökar hela tiden. Kanske beror det på vårt goda renommé om att kunna göra verklighet av de mest avancerade och ovanliga tankar som arkitekter och andra kunder ofta har.

Läs mer om oss på www.wbtra.se

15. Legosvets är ett renodlat legotillverkande företag inom verkstadsindustrin. Beställningar utförs på fastpris eller löpande utifrån kundernas önskemål.
Våra visioner är att bli ännu bättre på det vi gör och bygga på med ökade krafter och nya möjligheter genom att ständigt arbeta för att utvecklas inom organisationen, bredda vårt arbetsfält genom nya kunder samt se till att våra befintliga kunder alltid är nöjda med produkterna vi levererar.
I dag jobbar vi ca 60% mot sågverksindustrin, 20% processindustrin och 20% smiden.

Läs mer om oss på www.legosvets.com

17. Cherry Spelglädje AB erbjuder sen 1963 casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar. Cherry är den största operatören i Sverige av Landbaserat Kommersiellt spel. Vi finns i hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Våra representanter på plats är från Skellefteå, Luleå och Piteå.

Läs mer om oss på cherry.se

19. Energiservice är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vår kärnkompetens finns inom vatten- och vindkraftsanläggningar, men vi erbjuder även professionellt underhåll inom värme, industri, el- och fibernät.

”Vi vill bygga långsiktiga och strategiska relationer med våra kunder. Ett av våra viktigaste uppdrag är att skapa lönsamhet för våra kunder genom att i partnerskap utveckla och effektivisera underhållsarbetet.”

Läs mer om oss på www.es.se

21. Tromb arbetar med digital affärsutveckling. Vi kombinerar teknik, design och användarupplevelse med affärs- och verksamhetsutveckling för att skapa digitala kundlösningar och affärskoncept. Vi har våra rötter djupt i det tekniska men här arbetar många kompetenser som systemutvecklare, arkitekter, affärsutvecklare, strateger, ux-specialister och varumärke. Vi brinner för att öka effektiviteten hos våra kunder genom att ständigt hitta nya vägar för att lösa olika problem. Tillsammans har vi dessutom riktigt skoj.

Läs mer om oss på www.tromb.com

23. Once Upon har som mål att med sin app förändra hur vi tar hand om våra minnen och i förlängningen bli den självklara plattformen för minnen world wide.

Redan nu har appen över en halv miljon nedladdningar och expansionen går snabbt med stark tillväxt i till exempel Sverige, Tyskland, Spanien och Nederländerna.

För att nå vår vision behöver vi rekrytera både inom produktutveckling och marknadsföring. Vi är idag 12 anställda som arbetar hypotesdrivet enligt scrum och lägger stor vikt vid innovation och lärande.

Läs mer om oss på onceupon.photo

25. North Kingdom

A future-forward organization designing on the opportunities brought by emergent technologies.

Läs mer om oss på www.northkingdom.com

27. Brokk grundades i Skellefteå för drygt 40 år sedan med en idé om att lösa ett problem. Lösningen blev världens första rivningsrobot och än idag jobbar vi med samma fokus: effektiv och säker rivning. Våra fjärrstyrda robotar finns över hela världen och har gjort jobb på platser som Ground Zero i New York och Fukushima i Japan. Huvudkontoret och hela verksamheten finns i Skellefteå och vi kan med stolthet säga att varenda Brokk-robot i hela världen är monterad här! Vi vill fortsätta växa och i framtiden kommer vi behöva dig som är driven och sugen på en utmaning.

Läs mer om oss på brokk.com

29. Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: energy, buildings, telecom, industry och infra. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Inom området Energy, vilket är divisionen som elkraftingenjörerna tillhör, finns det idag ett behov av fler kompetenta medarbetare.

På kontoret i Skellefteå finns, förutom Energy, också Industry som innehåller en grupp konstruktörer inom mekanik.

Läs mer om oss på www.rejlers.se

31. Underhållsteknik Nord AB är ett medelstort företag och vi arbetar med service och underhåll i tung industri.
Vi är även ensam distributör i region Norr av Chesterton ARC slitskyddsprodukter och lösningar. Utöver detta arbetar vi även med tunga maskinflyttar, pallställ och lagerinredning, travers och telfer samt projektledning.
Våra medarbetare är kunniga, allsidiga och lösningsfokuserade och får arbeta med väldigt många olika typer av arbeten både i och utanför Skellefteå.
Hos oss finns stor stimulans och stora utvecklingsmöjligheter!

Läs mer om oss på www.underhallstekniknord.se

33. Luleå tekniska universitet med utbildningar i olika inriktiningar. Vi informerar om våra utbildningar samt tar dig med på en rundtur runt universitetet kl 13.00 och 13.30. Samling i hörsal B231

Läs mer om oss på www.ltu.se

35. CV – Centrum för Vägledning Vi på CV finns till för dig som vill veta mer om studier på olika nivåer, yrken, arbetsmarknad och studiefinansiering. Du kan få studie- och yrkesvägledning vid ett drop-in besök, eller så kan du boka tid för ett enskilt samtal. Tillsammans med en studie- och yrkesvägledare får du bolla tankar och idéer samt göra en studie- och yrkesplan. Vi kan hjälpa dig att se möjligheter utifrån dina förutsättningar och intressen.  

Läs mer om oss på www.skelleftea.se/vux/studie-och-yrkesvagledning

36. ABB och YuMi Passa på att möta den tvåarmade kollaborativa roboten YuMi i 4-i-rad! Är du smartare än en robot? 

ABB är en pionjär inom banbrytande teknik med lösningar för digitala industrier. Innovation står främst i allt vi gör och mycket av den teknik som driver det moderna samhället har utvecklats av ABB. Varje dag höjer vi effektivitet, säkerhet och produktivitet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur runt om i världen. Med en historia som spänner över mer än 130 år är ABB verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 147 000 personer.

Läs mer om oss på new.abb.com

2. BL:s Industrisvets är en mekanisk verkstad i Skellefteå som sedan starten 1973 står för god kvalitet och stort kunnande i allt vi gör. Vi erbjuder allt från utformning, svetsning, legoarbeten, byggnadssmide samt mycket mer. Vi erbjuder också montering och service ute på fältet. Våra medarbetares mångåriga erfarenhet och klurighet gör att vi kan ta hand om det enklaste arbete till det mer speciella och krävande. Våra kunder är allt från privatpersoner till stora företag. Vi är ISO EN 1090-1 certifierade. Detta innebär att vi levererar CE-märkta bärverksdelar och byggsatser i stål, detta enligt Boverkets krav.

Läs mer om oss på www.blssmide.se

4. Snidex AB omsätter ca 170 mkr och har ca 100 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför fönster med hög kvalitet och höga prestanda till huvudsakligen den svenska objektmarknaden. Våra flexibla produktplattformar med både aluminiumbeklädda fönster och traditionella träfönster är utgångspunkt för fönsterlösningar till projekt inom både nyproduktion och ROT.Våra kunder är främst byggentreprenörer och företag inriktade på fönster- och fasadrenoveringar.

Snidex AB har en 100 årig historia. Sedan 2011 är företaget helägt av danska Dovista- gruppen som är specialiserade på fönster och har fabriker i 4 länder och 10 väletablerade varumärken, varav Snidex är ett. Dovista ingår i danska VKR-koncernen med totalt 14 000 anställda och verksamhet i 40-talet länder.

 

Läs mer om oss på www.snidex.se

6. Goodbye Kansas Studios creates award-winning visual effects, digital animation and motion capture for movies, game trailers and commercials.

At Goodbye Kansas, we don’t just make dreams come true. We make them real. That’s what happens when individuals bring their own, distinct powers to a creative team. We are looking for a few more people like you, whose one-of-a-kind talents can combine with equally brilliant colleagues in a creative alchemy. 

Läs mer om oss på goodbyekansas.com

8. Björkdalsgruvan ligger i Sandfors utanför Skellefteå och här bryter vi guldmalm i vår underjordsgruva. Vi är ett ungt och drivet gäng med cirka 215 anställda och ett hundratal entreprenörer. Vi ägs av TSX-noterade Mandalay Resources. Vår kultur präglas av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma!

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Hos oss kan du arbeta med allt från gruvarbetare och traktorförare till ingenjörer. Faktum är att vi har ett femtiotal olika befattningar. Framtidsutsikterna är väldigt goda då vi har hittat en ny fyndighet som vi tror väldigt mycket på!

Läs mer om oss på www.linkedin.com/company/mandalay-resources-björkdalsgruvan-ab

10. Anjo mekanik tillverkar Hydraulcylindrar till de flesta områden tex gruvindustrin skogsindustrin m.m och det mesta är kundunika lösningar. Vi utför även legoarbete inom CNC – svarvning, fräsning och svetsning.

Läs mer om oss på www.anjomekanik.se

12. Outotec utvecklar ledande tekniska lösningar och service för hållbar användning av jordens naturtillgångar. Våra 4 000 toppexperter drivs av de unika utmaningar som varje kund ställs inför världen över. Outotecs omfattande sortiment genererar det bästa värdet för våra kunder inom gruvdrift, metall, energi och kemisk industri. Outotec är börsnoterat på NASDAQ Helsinki.

På Outotec brinner vi för att skapa innovativa och hållbara lösningar som uppfyller världens växande behov av naturresurser. Vi kommer ständigt i kontakt med nya marknader och affärsområden, vilket skapar intressanta förutsättningar både för personlig och professionell utveckling i vår multinationella arbetsmiljö.

Läs mer om oss på www.outotec.com

14. Nymek grundades redan i slutet av 40-talet av bröderna Nyström i Mjödvattnet. Sedan dess har mycket hänt. Från att ha varit en mekanisk verkstad med traktens bönder som kunder är Nymek idag en komplett system- och komponentpartner. Flera av Nymeks kunder har världsledande produkter och de komponenter som tillverkas i Mjövattnet sprids globalt.

Idag jobbar Nymek framförallt med att lösa problem åt kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Nymek erbjuder hela materialförsörjningskedjan från komponenttillverkning till lager och logistik.

Våra kunder väljer oss för vår höga leveransprecision och goda kvalitet. Nymek har väl fungerande infrastruktur med implementerade system för systematiskt förbättringsarbete, verksamhetsstyrning, EDI, kvalitetsledning och miljöledning. Detta tillsammans med vår gedigna erfarenhet, våra anställdas kompetens och förmåga, gör oss till en trygg och pålitlig partner.

Nymeks kunder är produktägande industriföretag. Våra system och komponenter finns bland annat i entreprenad- och skogsmaskiner, lastbilar och stolar till nyttofordon.

Läs mer om oss på www.nymek.se

16. WSP är ett globalt företag med stort lokalt engagemang. I Sverige är vi totalt 4200 medarbetare fördelade över 40 kontor runt om i landet. På Skellefteåkontoret arbetar i dagsläget 71 personer fördelade inom olika områden. Verksamheten leds genom åtta affärsområden; Samhällsbyggnad, Byggprojektering, Systems, Process, Management, Environmental, Bro & Vattenbyggnad, Advisory.

Vårt mål att utveckla samhällen för framtiden.

Mer information om våra affärsområden:
Advisory – Kvalificerade analyser, strategisk rådgivning och forskning inom näringslivs- och samhällsutveckling.
Bro & Vattenbyggnad – Spetskompetens inom broteknik, vattenbyggnad och hamnkonstruktion.
Byggprojektering – Projektering av byggnads- och anläggningskonstruktioner i alla skeden.
Environmental – Specialister inom mark och vatten, miljömanagement, byggnadsfysik, fastighetsutveckling, energi, akustik, brand, risk, säkerhet samt digitala tjänster.
Management – Projektledning och projektnära specialisttjänster.
Samhällsbyggnad – Bred inriktning inom transport- och infrastruktursektorn – från vägar och järnvägar till vattendistribution och telekom.
Systems – Rådgivning och projektering av installationer såsom el, tele, IT, VVS och automation i alla typer av fastighets-, infra- och industriprojekt.
Process – Konsulttjänster och avancerad rådgivning inom energi, process och provning.

Läs mer om oss på www.wsp.se

18. Tieto är ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag i Norden.

Vi tror på en framtid där data är den viktigaste drivkraften för att skapa samhälleligt och ekonomiskt värde. I takt med att allt mer digitaliseras blir skräddarsydda personliga tjänster det nya normala och en framgångsfaktor för våra kunder – det innebär en kraftigt ökad efterfrågan på datadrivna innovationer och nya intäktsströmmar.

Genom att utnyttja de nya möjligheterna i en datadriven värld är Tietos mål att spela en nyckelroll i den här förändringen och vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse.

Våra kunder är huvudsakligen stora organisationer som erbjuder ett brett spektrum av tjänster till företag, konsumenter och medborgare i Norden och världen. Vi säkerställer att våra kunders dagliga verksamhet och tjänster fungerar, samtidigt som vi leder dem till nya framgångar genom användning av data och nyttjande av nya teknologier.

På Tieto är vi 15 000 anställda i nästan 20 länder som tror på att respekt för varje enskild individ, öppenhet, lagarbete, mångfald och lika möjligheter skapar en öppen kultur som leder till framgång.

Kickstarta din karriär med oss. Vår Tieto Booster karriär-plattform erbjuder ett brett urval av spännande möjligheter för nyutexaminerade och young professionals. Praktisera en sommar eller skriv ditt exjobb med oss.

Läs mer om oss på www.tieto.se

20. Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför driver vi aktivt på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar i befintliga och nya anläggningar, i nya affärer, i nya kompetenser och fler medarbetare. Vi satsar massor på investeringar och forskning, därför konstruerar vi ett solenergihus på en av jordens mörkaste platser.

Vårt mål är att vår egen energiproduktion ska vara 100 procent förnybar, häng med oss på vägen mot målet. Besök vår monter och fråga oss om förnybar energi, exjobb, trainee och framtida jobb.

Läs mer om oss på www.skekraft.se

22. InfoVista

Four simple words: Creativity. Innovation. Flexibility. Passion.

These are the values that our teams live by. Whether we are on the road, at the office, or working from home, these are the core ideas that drive our success and make us proud of the work we do. They are also the reason why we have been a leader in our space for over 20 years.

The technologies of the future aren’t going to build themselves. If you want to be a part of creating world shaping innovations like 5G, IoT, and SD-WAN, you have found the right place.

So if you are looking to make a move or launch your career in a challenging environment with global opportunities and plenty of room to grow, get in touch with us. We’re excited to find a role for you here.

Läs mer om oss på www.infovista.com

24. Gold Town Games utvecklar sport manager-spel till mobila plattformar. Idag finns World Hockey Manager och World Football Manager att ladda ned gratis från app-butikerna. Vår primära målgrupp är hockey- och fotbollsintresserade män mellan 25-40 år. Visionen är att vara världsledande inom mobila sport-managerspel genom att utmana och utveckla genren.

Läs mer om oss på www.goldtowngames.com

26. På Autotech skapar vi informations- och lärandelösningar som leder till motivation och utveckling. Vi vill vara den självklara informationspartnern för världsledande varumärken.

Läs mer om oss på www.autotech.se

28. Boliden

Ingenjörer, processoperatörer, elektriker, projektledare, mekaniker och massor med andra spännande jobb.Vi är idag branschledande i Norden när det gäller hållbar metallproduktion, från fynd till återvinning av förbrukad metall. Samhället behöver metaller – vi behöver dig!

Läs mer om oss på www.boliden.com

30. NUITEQ is an award-winning high tech software company that develops touch screen software applications for schools and businesses. The company is a 12 year old spin-off from LTU Skellefteå and currently has around 40 staff of which 20 in Skellefteå and it has offices in India, Brazil, USA, Canada and the Dominican Republic. NUITEQ has customers in over 70 countries globally and some if it’s customers include Intel and Lenovo. All it’s software engineers in Skellefteå have previously studied at LTU.

Läs mer om oss på nuiteq.com

32. Renholmen AB grundades 1952 och är en av Europas ledande leverantörer av virkeshanteringsutrustning för råsortering och justerverk. Spetskompetensen i kombination med nära kundsamarbeten har fört Renholmen till en teknikledande position med ett heltäckande utbud av utrustningar med i många fall patenterade konstruktionslösningar. I dagsläget har företaget drygt 50 patent. De senaste åren har företaget expanderat både i omsättning, antal anställda och geografiskt med huvudkontor i Byske med ytterligare två kontor i Sverige och även kontor i Finland och Ryssland. I dagsläget ser den utvecklingen ut att fortsätta i oförminskad skala.

Läs mer om oss på www.renholmen.se

34. T2 College erbjuder utbildning inom industri- och teknik. Inne på T2 visar vi maskiner, berättar om våra utbildningar och visar tidigare elevprojekt.

Läs mer om oss på t2college.se